fbpx

Hyrning av växelflak

Hyrning av flak underlättar insamling och sortering av stora avfallsmängder och är det behändigaste sättet att transportera även större mängder avfall på en gång:

Vi tar hand om transporten och tömningen!

Växelflak är lämpliga för alla möjliga platser och användningsändamål:

Växelflaken har en storlek på 3–16 m3. En del av dem är öppna, andra har lock. Dessutom erbjuder vi flak med två fack som möjliggör sortering av avfall.

Vi planerar eventuella mellantömningar och hyrestiden tillsammans med dig. Hyrestiden kan vara antingen kortare (1–3 dygn) eller längre, enligt dina behov.

Priset på hyrning av ett växelflak fastställs alltid från fall till fall. Vanligen består hyrningen av flak av leverans till önskad plats och hyra för tre (3) dygn (extra dygn faktureras separat).

Dessutom påverkas priset av eventuella mellantömningar och avgifter för vägning och behandling av avfall enligt gällande prislista. På grund av detta är sortering av avfall viktigt. Avfall som inte har sorterats är dyrt.

Transport av kvistar med flakbil med kran!

Vi har också tillgång till en flakbil med kran med hjälp av vilken vi behändigt kan avhämta kvistar, stubbar och grönt avfall. Med den behändiga transporttjänsten för kvistar behöver du inte lyfta kvistar och sparar dessutom både tid och möda.

Griparen kan lyfta kvistar till flakbilen från ett avstånd på cirka tio (10) meter. Det enda du behöver göra är att samla kvistarna vid tomtgränsen i 2–3 högar och säkerställa att det inte finns hinder (grenar eller kraftledningar) runt eller ovanför högarna.

Gör så här

Fråga mer och beställ ett växelflak här!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.