fbpx

Vaihto- ja talkoolavojen vuokraus

Lavan vuokraus helpottaa suurten jätemäärien kokoamista ja lajittelua ja on kätevin tapa saada kuljetettua suuriakin jätemääriä kerralla:

Me hoidamme kuljetukset ja tyhjennyksen!

Vaihto- ja talkoolava sopii mitä erilaisimpiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin:

Vaihtolavat ovat 3-16m3 kokoisia, joista osa ovat avolavoja ja osa kannella varustettuja. Lisäksi valikoimastamme löytyy kaksilokerolavat, jotka mahdollistavat jätteiden lajittelun.

Suunnittelemme yhdessä kanssasi mahdolliset välityhjennykset sekä vuokra-ajan, joka voi olla joko lyhyempi (1-3 vrk) tai pidempi, tarpeidesi mukaan.

Hinta vaihto- tai talkoolavan vuokraukselle on aina tapauskohtainen. Tavallisemmin lavavuokra koostuu lavan toimituksesta toivomaasi paikkaan sekä kolmen (3) vuorokauden lavavuokrasta (lisä vuorokausista laskutamme erikseen).

Lisäksi hintaan vaikuttaa tarvittaessa tehdyt lavan välityhjennykset sekä jätteenpunnitus- ja käsittelymaksut aina kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Tästä syystä jätteiden lajittelu on tärkeää, sillä lajittelematon jäte on kallista.

Risut kuljetukseen koura-autolla!

Käytössämme on myös koura-auto, jonka avulla voimme kätevästi noutaa risut, kannot ja viherjätteet kuljetukseen. Kätevällä risujen kuljetuspalvelulla vältyt risujen nostelulta ja lisäksi säästät aikaa ja vaivaa.

Koura pystyy nostamaan risut noin kymmenen (10) metrin etäisyydeltä koura-auton kyytiin. Tehtäväksesi jää ainoastaan kasata risut tontin laidalle 2-3 kasaksi ja varmistaa, ettei risukasan ympärillä tai yläpuolella ole esteitä (puunoksia tai sähkölinjoja).

Toimi näin

Kysy lisää ja tilaa vaihtolava tästä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.