fbpx

Yritysten jätehuoltopalvelut

Yrityksen on oltava selvillä tuottamastaan jätteen määrästä ja laadusta sekä järjestettävä jätteelleen jätehuolto. Hyvin toimiva jätehuolto ja kierrätys on ennakoivaa ympäristön hoitoa sekä tärkeä osa yrityksen arkea. Autamme yrityksiä järjestämään tehokkaan jätehuollon jätelain ja muiden määräysten mukaisesti. Olemme luotettava yhteistyökumppani, joka suorittaa työnsä täsmällisesti ympäri vuoden.

Jäteastiat tulee tyhjentää riittävän usein siten, että kertyvä jäte mahtuu astiaan ja astia voidaan aina sulkea eikä jätteestä aiheudu ympäristön likaantumista tai roskaantumista taikka hajua tai muuta hygieenistä haittaa.

Teollisuus-, palvelu- ja muun elinkeinotoiminnan harjoittajan on järjestettävä vastuulleen kuuluvan paperi-, kartonki-, lasi-, metalli-, muovi- ja biojätteen erilliskeräys ja kierrätys.

Tyhjennämme astiat alueemme jätehuoltomääräysten mukaisesti sekä huolehdimme lajitellut jätteet puolestanne niille tarkoitettuihin käsittelypaikkoihin. Tavanomaisten jäteastioiden lisäksi kalustollamme on mahdollisuus tyhjentää maahan upotetut syväkeräyssäiliöt sekä jätepuristimet.

Autamme yritystänne löytämään ympäristön ja kustannusten kannalta optimaalisen tyhjennysrytmin. Ota yhteyttä!

Huom! Jos yrityksenne sijaitsee kauppakeskus- tai asuinkiinteistössä ja tuottaa vain vähän tavanomaista yhdyskuntajätettä voidaan jätehuolto järjestää kiinteistön kanssa yhdessä osallistuen jätehuoltokustannusten jakamiseen.

Alueemme jätehuoltomääräysten mukaisesti jätteiden ja keräysastioiden hoitamiseen on kiinnitettävä huomiota niin, ettei keräyksestä aiheudu vaaraa tai haittaa terveydelle tai ympäristölle. Astiat on pidettävä kunnossa ja puhdistettava riittävän usein; jäteastiat tulee pestä vähintään kerran vuodessa.

Pitkään jätehuoltoalalla toimineena olemme todenneet, että astioiden säännöllinen pesu paitsi pidentää niiden käyttöikää lisää myös jätepisteen siisteyttä ja puhtautta. Tästä syystä pesemme asiakkaidemme sekä poltettavan että biojätteen keräilyastiat keväisin ja syksyisin.

Jos kuitenkin jäteastianne vaatii ylimääräistä pesua, me ympäristöystävänäsi autamme ympäri vuoden!

Tilaa jäteastioiden pesu täältä!

Huom! Jäteastioiden pesupalvelua voi hyödyntää lähes kaikkiin keräysastioihin jätejakeesta riippumatta.

Jäteastian on sovelluttava siihen kerättävälle jätelajille ja sen koon on vastattava kiinteistöllä syntyvää jätemäärää. Astia on siis mitoitettava siten, että se on aina suljettavissa tyhjennysväli huomioon ottaen.

Meiltä voitte joko ostaa tai vuokrata jätteenkeräykseen ja -lajitteluun tarkoituksenmukaiset jäteastiat.


Tyypillisimmät astiakoot eri jätejakeiden lajitteluun:

JäteastiaJätejae
80 lbiojäte
140 lpoltettava jäte, biojäte
240 lpoltettava jäte, biojäte, lasi, metalli
360 lpoltettava jäte
660 lpoltettavajäte, kartonki, pahvi, muovi
1100 lPahvi

Miten yrityksessämme toteutuisi kustannustehokas jätehuolto? Velvoittaako toimintamme tehostamaan erilliskeräystä ja kierrätystä entisestään? Millainen jätteenkeräys- tai kierrätystapa olisi ympäristön ja yrityksemme kustannusten kannalta parhaiten toimiva ratkaisu? -Näiden kysymysten kanssa ei tarvitse
painia yksin!

Teemme yrityksiin jätehuoltokartoitus ja -neuvonta käyntejä, mikäli tarve vaatii. Jätteenlajittelun ja kierrätyksen ammattilaisina autamme yritystänne varmistamaan ympäristön ja kustannusten kannalta parhaiten toimivan tehokkaan jätehuollon.

Me olemme yrityksenne ympäristöystävä!

Ota yhteyttä!

Vaihto- tai talkoolavan vuokraus helpottaa monenlaisten jätteiden keräämistä ja kierrättämistä! Se on kätevin tapa saada kuljetettua suuriakin jätemääriä kerralla. Vuokratessanne lavan säästyy aikaa ja vaivaa.

Tehtäväksenne jää vain jätteiden lajittelu ja kerääminen lavalle, me hoidamme lavan kuljetukset ja tyhjennyksen!

Lue lisää vaihto- ja talkoolavoista täältä.

Turvallisuussyistä loisteputket ja energiansäästölamput lajitellaan vaaralliseen jätteeseen.

Alueemme jätehuoltomääräysten mukaisesti vaaralliset jätteet on lajiteltava ja kerättävä erikseen sekä toimitettava niille tarkoitettuihin vastaanottopaikkoihin vähintään kerran vuodessa. Kutakin vaarallista jätelajia varten tulee olla oma merkitty jäteastiansa.

Vaarallisten jätteiden kierrätys on turvallista ja toimivaa kanssamme!

Toimitamme tilauksesta yrityksellenne tarkoituksenmukaisen keräysastian. Kerättyänne kierrätettävät loisteputket, hoidamme kuljetuksen ja kierrätyksen.

Ota yhteyttä!

Jätepuristin on kone, joka hydrauliikan tai mekaanisen voimansiirron avulla pakkaa jätteet/jakeet keräyssäiliöön. Jätepuristimella voidaan pakata pahvia, muovia, paperia sekä bio- että energiajätettä. Se palvelee parhaiten liike- ja toimistokiinteistöjä, joissa syntyy suuria jätemääriä kerralla.

Meiltä voitte joko ostaa tai vuokrata jätteenkeräykseen ja -lajitteluun tarkoitetun jätepuristimen.

Ennen jätepuristimen hankintapäätöstä suosittelemme yhteistä jätehuoltokartoitus/ -neuvonta palaveria. Näin voimme taata yrityksellenne ympäristön ja kustannusten kannalta parhaiten toimivan ratkaisun.

Ota yhteyttä!

Kuljetusongelmia? – Ei hätää, kuljetamme jätteesi maksusta niille tarkoitettuihin käsittelypaikkoihin.

Pienet ja irralliset esineet tulee pakata jätesäkkeihin tai kantamista kestäviin laatikoihin. Tavaroiden tulee olla kahden (2) henkilön kannettavissa.

KULJETAMME:
– jätesäkit, joiden sisältö on lajiteltu sekä
– kodinkoneet ja huonekalut (ei pianoja), jotka eivät ole enää käyttökelpoisia ja ovat tulleet elinkaarensa päähän.

Kysy lisää noutopalvelustamme tai tilaa kuljetus täältä.

Huom! Emme hoida liikekiinteistöjen tyhjennyksiä taikka muuta sopimattomaksi katsomaamme jätettä. Muutto- ja kiinteistötyhjennyksiin suosittelemme vaihto- ja talkoolavan vuokrausta.

Kysy lisää tai tilaa jätehuollon palvelut tästä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Oy Ympäristöhuolto
Ekoman Miljöservice Ab

Myllärinkatu 8
65100 Vaasa

Toimisto:

Avoinna: Ma-Pe 8-16.00