fbpx

Myyjä Ekokuljetus-konsernille

KIERRÄTYS- JA YMPÄRISTÖPALVELUIDEN MYYJÄ

Ekokuljetus-konserni on ympäristö- ja kiertotalouden yhtiö, jolla on toimipisteitä tällä hetkellä Kokkolassa (pääpaikka), Pietarsaaressa/Pedersöressä, Vaasassa, Joensuussa ja Kuortaneella. Toiminta ulottuu jätteiden ja materiaalien keräämisestä ja käsittelystä aina valmiiden kierrätystuotteiden valmistukseen. Palvelemme niin yksityistä kuin julkista sektoria. Palveluihimme kuuluvat jätehuolto-, kierrätys-, viemäri-, vaihtolava- ja wc-vuokrauspalvelut. Ekokuljetus konsernin liikevaihto tilikaudella 2023 on noin 30 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on noin 110.

Etsimme nyt konsernillemme kasvua vahvistamaan kierrätys- ja ympäristöpalveluiden myyjää.

Myyjän toimenkuvaan kuuluvat ympäristö-, kierrätys- ja jätehuoltopalveluiden myynti sekä uusille, että nykyisille asiakkaille (painopiste uusissa asiakkaissa). Alueellinen pääpaino on pohjanmaan rannikon talousalue (Vaasa, Kokkola, Pietarsaari), mutta tarvittaessa myyntiä tehdään myös valtakunnallisesti. Asiakkuuksia ovat mm. alueen pk-yritykset ja suuret yritykset, taloyhtiöt/isännöitsijät sekä valtakunnalliset yritykset.

Tehtäviisi kuuluu koko myyntiprosessin hoitaminen: asiakkaiden kontaktointi, palvelutarpeiden kartoitus, ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen laadinta ja kaupan loppuun vieminen.

Myytäviä palveluita ovat konsernimme palvelutarjoama,
-perinteiset astiapalvelut
-puristimet, pienpaalaimet yms.
-vaihtolavapalvelut
-keräysastioiden pesupalvelut
-lokapalvelut
-materiaalien vastaanotto- ja kierrätyspalvelut
-tietosuojapalvelu
-kierrätysvalmennus/koulutus
-kierrätysmateriaalien hankinta, yhteistyösopimukset

Tarjoamme innostavan ja kehittyvän yhtiön ja kilpailukykyisen palkan. Haemme myyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme myyjältä molempien kotimaisten kielten (suomi/ruotsi) osaamista, hyviä IT-taitoja sekä halua menestyä omassa työssä. Myyjän tulee kyetä toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Arvostamme vastuunottokykyä ja myönteistä asennetta. Aiempi kokemus itsenäisestä myynnistä ja/tai ympäristöalalta katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 14.4.2023 osoitteeseen julia.niemela(at)ekokuljetus.fi, otsikolla ”MYYJÄ”
Kerro hakemuksessasi millaisen henkilön saisimme sinusta vahvaan tiimiimme sekä millainen koulutus ja työhistoria sinulla on. Perustele myös miksi haluaisit meille töihin ja miksi juuri sinut tulisi valita.

Lisätietoja antavat Petri Aaltonen 040-7509797 ja Petri Niemelä 044-5677910.

Ota yhteyttä pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!